7539 3266 mail@vesttryk.dk

Bannere, roll-ups, beach- og reklameflag

Vi leverer massevis af både roll-ups, bannere og beachflag.

Det være sig til både indendørs og udendørs brug, eksempelvis på messer og på brandhæmmende materiale eller brug til ophængning et sted hvor de bør laves så vinden kan blæse gennem materialet, (med suse huller), og dermed mindske det vindpres der ellers kan blive meget kraftigt. Det kan også være til udendørs brug, hvor de skal hænge på en væg eller mur, og også have en ekstra god holdbarhed uden hensyntagen til vindpres.

Bannere kan laves med øjer til ophæng, normalvis pr halve eller hele meter, og de kan laves fra helt små, og helt op til kampe store bannere der skal dække en hel facade. En helt tredje mulighed er også store bannere til brug som vejreklamer på halmballer eller vogne, til private eller politiske kampagner. – Praktisk taget kun fantasien sætter grænser.

Vi leverer også beachflag, både til udendørs og indendørs brug, De kan leveres med forskellige fødder, afhængig af om de skal stå indendørs, udendørs i sand, eller på græsplænen mv. – det være sig et gevind til nedboring i jord, sand, eller græsplæne. Det kan også være med en krydsfod med vandsæk hvis beachflaget skal bruges på fliser eller indendørs brug.

Beachflag kan laves i flere forskellige former, og forskellige højder, og vi kan om ønsket sende skabeloner såfremt I selv vil lave designet.

Skal de bruges på særligt vind-udsat område, da findes der også en ”heavy kvalitet”.

Ring eller mail til os – vi er til for at hjælpe.