Tilbage til forsiden  

Søndermarken 20 
6670 Holsted    
Tel. 75 39 32 66      
Fax 75 39 33 18        

mail@vesttryk.dk          
 

 Ark
 Brochurer
 Etiketter
 Formularer
 Kataloger
 Kuverter
 Sats & Design
 Standard produkter
 Tilbudsaviser
 


Sats & Design

VEST TRYK varetager ikke kun trykning af diverse ting.

Vi sørger også for at opgaverne designes og opsættes professionelt.

Via veluddannede og kreative folk i egne rækker har vi mulighed for at tilbyde denne service.

I korrekturfasen kan vi både tilbyde traditionelle korrekturer pr post, alternativt kan vi også tilbyde korrekturer pr mail eller internettet (som pdf-korrekturer).

Det kræver blot, at I er i besiddelse af Adobe Acrobat Reader som frit kan down-loades fra internettet, se vejledning hertil under punktet "down-load" på denne hjemmeside.

Endeligt tilbyder vi kunder, der arbejder med tilbudsaviser eller kataloger hvor der er mange sider at holde styr på, vores specialudviklede program hvor alle sider kan kaldes frem og rettes via nettet. Se under punktet "korrektur-online " på denne hjemmeside. 

Via massive investeringer i moderne teknologi er vi hele tiden på forkant med den teknologiske udvikling - en udvikling der går endda meget stærkt.

Vi er i stand til at modtage diverse elektroniske medier, og arbejde videre ud fra opgaver I selv har lavet grundarbejdet på. Nogle opgaver ser fint ud når I har det på skærmen og printer det ud, men kan slet ikke bruges når det skal omsættes til en trykopgave. Så det kræver at I laver det i et program der kan bruges grafisk - ring og få en snak med en af vore tekninkere inden i starter.

 
    FORSIDE         PROFIL        PRODUKTER        ONLINE PRINT        VISITKORT ON-LINE        VT-SHOP        DOWNLOAD